Skip to content

about

karimMijn naam is Karim en ik ben 24 jaar. Ik ben geboren en getogen in Osdorp, en aan mijn naam kunt u waarschijnlijk afleiden dat ik een Nederlander ben van Marokkaanse afkomst. Wanneer iemand mij vraagt of ik me nu meer Marokkaan voel of Nederlander, dan antwoord ik altijd volmondig: “Nederlander.”

Het moge duidelijk zijn dat ik meer heb met Nederland dan met Marokko. Ik voel een grote maatschappelijke betrokkenheid voor het land waar ik ben geboren, en daarom ben ik na de Havo een HBO studie culturele en maatschappelijke vorming aan de Sociale Academie gestart. Inmiddels heb deze opleiding ook met vrucht beëindigd, en sinds een jaar ben ik aan het werk als jongerenwerker in Amsterdam.

Behalve met mijn werk ben ik ook een fervent zaalvoetballer. Soms is jongerenwerker een beroep waarbij je niet echt lichamelijk actief bent, en ik moet zeggen dat ik wel iets nodig heb om mijn energie in kwijt te kunnen. Dat is de voornaamste reden dat ik aangesloten ben bij een futsalclub. Ik ben misschien niet de beste voetballer, maar aan enthousiasme ontbreekt het me niet. In ieder geval krijg ik nooit genoeg van achter een bal te rennen! Om hem nadien recht in het doel te schieten natuurlijk!

Op deze site schrijf ik over dingen in die ik tegen kom in mijn dagelijks leven, je zou dit een blog kunnen noemen. Wil jij met mij in contact komen dan kan dat via het onderstaande.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht